human resources

Wil jij de drijvende kracht zijn achter ons personeelsbeleid?

 

 

Bij terStal, draait alles om onze mensen, en als onderdeel van ons HR-team ben jij daarbij onmisbaar. Wij zijn op zoek naar dynamische individuen die zich willen inzetten voor het vinden van de juiste talenten, het creëren van een warm welkom voor nieuwe medewerkers en het stimuleren van de groei en ontwikkeling van ons team.

Vacatures HR

  • terStal Almelo

    Stagiaire HR – Almelo
    Stage

Bouwen van een talentvol team

Als lid van ons HR-team ben je betrokken bij elke stap van de werkcyclus van onze medewerkers. Van het voeren van boeiende sollicitatiegesprekken tot het verzorgen van de onboarding op de eerste werkdag, jouw rol is cruciaal in het bouwen van ons talentvolle team. Maar dat is niet alles. Je krijgt ook de kans om samen te werken met opleidingsinstituten, medewerkers te begeleiden bij hun ontwikkeling en samen te werken met onze arbodienst om een gezonde werkomgeving te bevorderen.

Video afspelen

Dynamische omgeving

Bij ons krijg je de kans om je te verdiepen in diverse HR-gebieden, van werving en selectie tot verzuimbegeleiding en salarisadministratie. Geen dag is hetzelfde op onze afdeling. Het is een dynamische omgeving waarbij je continu moet schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een essentiële rol te spelen in ons HR-team? Solliciteer nu en word onderdeel van een bedrijf dat gelooft in de kracht van zijn medewerkers!