logistiek

Stap in de dynamische wereld van onze Logistieke afdeling

en ontdek de motor achter al onze winkels en de webshop! Hier komen alle gloednieuwe items binnen die onze schappen gaan sieren. Onze logistieke helden zorgen ervoor dat elk artikel grondig wordt gecontroleerd bij binnenkomst voordat het zijn weg vindt naar onze winkels of ons magazijn.

Vacatures Logistiek

 • terStal Almelo

  Logistiek Medewerker BBL – Almelo
  BBL

 • terStal Almelo

  Teamleider Logistiek – Almelo
  Fulltime

 • terStal Almelo

  Logistiek Medewerker – Almelo
  Parttime

Laat meer vacatures zien

Veelvoudige taken

Ben jij klaar voor de uitdaging? Als logistiek medewerker ben je de spil in het distributieproces. Je scant, sorteert en verpakt producten met behulp van geavanceerde handscanners. Of het nu gaat om het bijvullen van voorraden in onze winkels, het verzenden van bestellingen voor onze webshop of het verwerken van retouren, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

En vergeet onze chauffeurs niet! Elke dag staan zij paraat om onze winkels te bevoorraden, zodat onze klanten altijd de nieuwste producten kunnen vinden. Daar hoort ook het laden en lossen van vrachtwagens en containers bij.

Video afspelen

Geen dag hetzelfde

Bij ons in de logistiek is geen dag hetzelfde. Flexibiliteit, precisie en een hands-on mentaliteit zijn essentieel. Zie jij dit als een uitdaging? Sluit je dan aan bij ons team en maak deel uit van de logistieke ruggengraat van onze organisatie!