e-commerce

Ontdek de bruisende wereld van e-commerce bij terStal!

Onze toegewijde e-commerce afdeling staat aan het roer van onze online aanwezigheid en zet de toon voor een naadloze en boeiende winkelervaring voor onze klanten. Maar dat is nog lang niet alles wat we doen.

Vacatures E-Commerce

 • terStal Almelo

  Online Marketeer – Almelo
  Fulltime

 • terStal Almelo

  Stagiair(e) Social Media – Almelo
  Stage

 • terStal Almelo

  CRM & Loyalty Marketeer – Almelo
  Parttime

Modebeleving

Stap binnen in de dynamische wereld van mode-e-commerce, waar creativiteit, innovatie en klantgerichtheid samenkomen. Onze getalenteerde teamleden zijn meesters in het cureren van boeiende content die de essentie van terStal weerspiegelt. Van het plaatsen van de nieuwste collecties tot het verleidelijk beschrijven van onze producten, wij zorgen ervoor dat elke klik een modebeleving op zich is.

Maar daar stopt het niet. Onze e-commerce afdeling gaat verder dan alleen de website. We domineren ook de social mediakanalen, waar we de laatste trends delen, inspiratie bieden en rechtstreeks in contact komen met onze gewaardeerde klanten. Het is ons doel om een gemeenschap te creëren waar mode liefhebbers samenkomen om te delen, te inspireren en te connecten.

Video afspelen

Klantenservice

En laten we de klantenservice niet vergeten – het kloppende hart van onze e-commerce operatie. Ons team staat altijd paraat om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat elke klant een vlekkeloze shoppingervaring heeft. We gaan verder dan verwacht om te zorgen dat elke interactie met terStal een positieve herinnering wordt.

Dus, of je nu op zoek bent naar de laatste trends, inspiratie nodig hebt voor je volgende outfit of gewoon een vraag hebt, ons e-commerce team staat voor je klaar. Stap binnen in onze digitale wereld en ontdek waarom terStal niet alleen een bestemming is, maar een ervaring op zich.