winkel

In een functie die je past als een jas

Ben jij een fashionista en deel je jouw mode kennis graag met het team en onze klanten en is de winkelvloer je tweede thuis? Ben jij een natural Born leader met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die de ontwikkeling van het team centraal stelt of ben jij die teamspeler, de vliegende keep die het een uitdaging vindt opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Neem een kijkje in onze vacatures en ga voor de functie die het beste bij jouw ambities past.

Vacatures in de winkel

 • terStal Putten

  Assistent Winkelmanager – Putten
  Parttime

 • terStal Putten

  Verkoopmedewerker BBL – Putten
  Parttime

 • terStal Putten

  Vakantiehulp – Putten
  Parttime

Laat meer vacatures zien

Wil jij je passie voor mode delen in een van onze 220 modewinkels?

Bij ons kun je de sprong wagen naar een boeiende carrière als verkoopmedewerker, winkelmanager of weekendhulp!

Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van onze winkel en sta je klaar om klanten te verwelkomen met een glimlach. Je adviseert hen bij het vinden van de perfecte outfit, helpt bij het passen van kleding en zorgt ervoor dat ze met een tevreden gevoel de deur uitgaan. Met jouw kennis van de laatste trends en oog voor stijl maak je het winkelen een plezierige ervaring voor elke klant.

Als winkelmanager krijg je de kans om jouw leiderschap te tonen en het reilen en zeilen van de winkel in goede banen te leiden. Je motiveert het team, stelt doelen op en zorgt voor een optimale winkelervaring. Met jouw organisatorisch talent en commerciële inzicht zorg je ervoor dat de winkel vlekkeloos draait en dat klanten steeds terugkomen voor meer.

Video afspelen

Een inspirerende werkomgeving

Ook als weekendhulp speel je een cruciale rol in ons team. Je ondersteunt de verkoopmedewerkers en helpt mee met het aanvullen van de voorraad, het netjes houden van de winkel en het bedienen van klanten aan de kassa. Een perfecte kans om ervaring op te doen in de wereld van de detailhandel en jouw passie voor mode te delen.

Wat je ook doet in onze winkel, je kunt altijd rekenen op een inspirerende werkomgeving waarin jouw talent wordt gewaardeerd. Samen met enthousiaste collega’s werk je aan het succes van onze winkel en bouw je mee aan ons merk. Kom bij ons werken en maak deel uit van een team dat mode ademt en klanten inspireert!