stage

Wil jij een dynamische en leerzame stage bij een toonaangevend modebedrijf?

 

Wil jij een sprankelende start van je carrière in de mode-branche? terStal biedt jou de ideale stageplek om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen een bruisende retailomgeving! Of je nu kiest voor een BOL- of BBL-traject, bij ons ben je verzekerd van een waardevolle ervaring.

Beschikbare stages

 • terStal Putten

  Verkoopmedewerker BBL – Putten
  Parttime

 • terStal Barneveld

  Verkoopmedewerker BBL – Barneveld
  Parttime

 • terStal Heerlen

  Verkoopmedewerker BBL – Heerlen
  Parttime

Laat meer vacatures zien

Unieke kans

Als stagiair bij terStal krijg je de unieke kans om ondergedompeld te worden in de wereld van retail. Samen met ons ervaren team werk je aan uitdagende projecten en leer je alle ins en outs van het verkoopvak. En wie weet, misschien maak je na je stage wel deel uit van ons enthousiaste winkelpersoneel!

Op ons dynamische hoofdkantoor bieden we een breed scala aan stageplekken aan, variërend van logistiek tot marketing, van ICT tot styling, en van HR tot onze bruisende fotostudio. Hier krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen en je talenten verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

 

Video afspelen

Werken én leren tegelijkertijd

Kies voor terStal en geef je carrière een vliegende start! Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons gepassioneerde team.

Wil je werken én leren tegelijkertijd? Bij terStal is het mogelijk om een BBL-opleiding te volgen. Je krijgt loon betaald voor de dagen dat je werkt en we vergoeden zelfs de kosten van je opleiding als je na afloop bij ons blijft werken. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij terStal en zet de eerste stap naar een veelbelovende carrière!