INKOOP & STYLING

Ontdek de magie achter de afdeling Inkoop & Styling!

Bij ons draait alles om het creëren van betaalbare eigentijdse collecties waarin onze klanten de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Elk seizoen brengen we een gloednieuwe collectie naar de winkels, en onze toegewijde teams op de afdeling Inkoop & Styling zijn hier het hele jaar door druk mee bezig.

Vacatures Inkoop & Styling

  • terStal Almelo

    Assistent Inkoop / Merchandiser – Almelo
    Fulltime

Volgens de nieuwste trends

Onze getalenteerde stylisten zijn de visionairs achter elke ontwerpbeslissing. Ze speuren de markt af naar de nieuwste trends en ontwikkelingen en laten zich inspireren om onze collecties tot leven te brengen. Met oog voor detail en passie voor design, zorgen zij ervoor dat elke stijlvolle creatie perfect in elkaar valt.

Onze technische stylisten zorgen voor nauwkeurige maatschema’s en pasvormen, waardoor elk kledingstuk als gegoten zit.

Video afspelen

Samenstellen van de collectie tot communicatie met leveranciers

Aan de inkoopkant wordt er een strategisch plan opgesteld, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen. Van het samenstellen van de collectie tot het budgetteren en de communicatie met leveranciers, ons team staat garant voor een vlekkeloze uitvoering.

En wanneer de collectie eenmaal klaar is, gaan we door met onze toewijding aan kwaliteit. Elke order wordt zorgvuldig verwerkt, en onze samples worden grondig gecontroleerd op pasvorm, afwerking en uitstraling. Zo garanderen we dat elk eindproduct dat onze winkels bereikt, voldoet aan de hoogste normen.

Op onze afdeling is er ruimte voor creativiteit en passie voor design. Als je graag deel uitmaakt van een dynamisch team dat elke dag streeft naar perfectie, dan is dit de plek voor jou. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van de spannende wereld van mode en styling!