Maak kennis met Sahand

 

“Werken bij terStal voelt echt als mijn tweede huis, waar ik nog heel erg lang wil blijven genieten en mijn steentje kan bijdragen.”

Sahand - Winkelmanager

Hoi, ik ben Sahand, winkelmanager bij terStal. Het is geweldig om hier te werken, vooral vanwege de familiale sfeer die het bedrijf uitstraalt. De directe communicatielijnen en de kansen voor persoonlijke groei maken het echt speciaal.

Mijn rol is ervoor te zorgen dat mijn team en ik een prettige werkomgeving hebben, zodat we met plezier ons werk kunnen doen. Ik ben verantwoordelijk voor de omzet en de winkelindeling, waarbij ik de richtlijnen van het hoofdkantoor volg en het hele team betrek bij de dagelijkse doelen.

Doorgegroeid naar winkelmanager

Ik begon hier bijna 20 jaar geleden als BBL-leerling en ben geleidelijk aan doorgegroeid naar mijn huidige positie als winkelmanager. Dit kon ik doen dankzij de kansen die terStal bood, waaronder het behalen van mijn mbo-opleiding.

Het is fantastisch om de vrijheid te hebben om mijn eigen stempel op de winkel te drukken. Werken bij terStal voelt echt als thuis en ik kijk ernaar uit om hier nog lang te blijven en mijn bijdrage te leveren.

Uitgelichte verhalen